søndag 16. mai 2010

Harrytur til St thomas og trappefoss

Vi tok en harrytur til St thomas her om dagen. av 2 grunner 1 for å handle. St thomas hører til de amerikanske jomfruøyene, og alt er sinnsykt mye billigere der. tannpasta klær, og fordi Jen måtte ut av landet et døgn mens arbeidstillatelsen hennes ble behandlet.
De aller fleste gatenavn på St Thomas er Danske.
Jeg hadde helt glemt at St thomas var under Dansk styre frem til 1917, Det er gøy å reise rundt på denne måten, og den lettere bortgjemte skolekunnskapen kommer sammen på en helt annen måte. St thomas er en stor øy, nesten litt for stor i forholdt til Tortola. vi bodde i et gammelt herskapshus, tatt ut fra pirates of the caribbean. Vi Leide en bil og kjørte rundt for å skaffe alt på listen for så å kræsje på sengen og se på tv. har ikke sett på tv på en mnd og jeg savner det virkelig ikke.
Det var deilig å sette bena på Tortulansk jord. det føles som hjemme.
Når vi omsider kom oss hjem igjen var det lettere oppstyr på Basen, i løpet av natten hadde hovedledningen inn til huset vårt sprukket og det hadde visstnok sprutet vann ut av vinduet i andre etasje. Trappen hadde for anledningen forvandlet seg til Niagarafossen og teppene fløt rundt som små surfebrett. Takk og lov for Tortolan byggeteknikk, huset heller lettere til den ene siden så rommet mitt var knusktørt. Desverre overlevde ikke trafoen til macen min som lå nede på kjøkkenet. Men det var også alt som ble ødelagt. mye ble vått, men det overlevde. Det mest sjokkerende med dette var at rørleggeren var på pletten etter 45 minutter. kl 7. en søndags morgen. og han fikset det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar