mandag 10. mai 2010

Dgene flyr, det er plutselig eksamen

Plutselig er IDC en over og det er eksamenstid. Tiden har fløyet alt for fort.

Dag 1 en av  3 eksamensdager og idag har vi gått igjennom 5 dykketeori eksamener på 1,5 time. Samme type eksamen du får når man tar divemaster. 12 spørsmål på hver eksamen om Fysikk,  Fysiologi, utstyr, dykketabellen og generell kunnskap og miljø etterfulgt av 1,5 time med standard eksamen i et iskaldt airconditioned rom.
Men først måtte vi gjøre klart hele papirmølla med søknader etc til padi..

Gary eksaminatoren er en god venn av Mike course directoren vår. hyggelig rar mann med lun humor.
Vi ble bedt om å fjerne eksamen fra vokabularet vårt  og heller tenke på det som en review.   Til en viss grd, det hjalp på de værste eksamensnervene.
9 av 10 bestod eksamen, bare en fikk for lav score på fysiologi eksamen på grunn av en dum tabbe, hun krysset rett og slett ut feil svar. RTFQ... og sjekk igjen... Men det var heldigvis dykketeori så hun har mulighet til å ta akkurat den eksamen på nytt igjen
Vi er heldige som har eksamen over 3 dager. vanligvis er det 2. 
Så vi ble ferdig tidlig, dro for å snorkle på Brewers bay, for så å ende opp på kino. Kinoen her er en totalkontrast fra resten av øye. ett bygg som stod ferdig i desember etter at det har tatt ca 4 år å fullføre bygget. 
Vi gikk for luksusseter, øverst i salen 20 dollar med øl og popcorn inkludert, stressless, og en egen kelner som stadigvekk kom og spurte om vi trengte noe mer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar