mandag 17. desember 2012

Sidemontert, cavern og cave kurs i 2013


Fra Grand Cenote
Så var det på tide å dra hjem fra Mexico denne gangen, til snø og kulde og kaldt vann.  Heldigvis skal jeg tilbake om mindre enn et år, så det er bare et lite Hasta Luego...
Det har vært masse fin grottedykking, og vi har møtt nye og gamle venner. Grottedykking er vanedannede, og folk kommer tilbake igjen og igjen:-)

På timeplanen "hjemme" på Dykkersport står det ogs mye spennende som denne turen har vært oppladning til.

I midten av februar arrangerer vi Sidemount kurs på Dykkersport. Da har du muligheten til å lære å dykke med denne komfortable riggen i sjøen.  Synes du det høres kaldt ut? Neida, vi skal ha mye av treningen i basseng og avslutter med en deilig frisk dag i sjøen:-)

Så er det tur til Fillipinene 21 februar - 9 mars for de som vil bryte opp vinteren litt.

Hvis det frister med cavern og cavetrening er det også flere muligheter i 2013.  I september drar vi til Tuna Hestberg (Eventyrsgruvene i Sverige), Her blir det mulighet til å ta cavern kurs. Mere info kommer ( Jeg skal over å sjekke ut forholdene nærmere i februar)

Så blir det muligheter for cavern og cave dykking i Mexico i november, for de som ønsker å ta cave sertifisering er dette også mulig. Planen er å sette å sette opp kurs her nede neste høst i samarbeid med Bil Phillips og Speleotech. Mest mulig grunntrening kan da gjøres unna hjemme.

Fristende?

Men for nå, Hasta Luego Tulum

Taj Mahal eller Tajma Ha

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar